In 2030 wil PwC volledig circulair en klimaatneutraal zijn

Tijdens de week van de Circulaire Economie verzorgen PwC en KPMG gratis workshops om bedrijven te helpen circulaire ambities te realiseren.

Van 14 tot en met 18 januari is de vierde editie van de Week van de Circulaire Economie in Nederland. Meer dan honderd pioniers tonen tijdens evenementen door heel Nederland het succes van circulair ondernemerschap. Circl in Amsterdam vormt het hoofdkwartier tijdens ‘de Week’ met dagelijks een reeks aan evenementen.

Twee accountantskantoren die deelnemen zijn PwC en KPMG.

PwC deelt kennis over hoe het kantoor in 2030 volledig circulair wilt opereren. Maatregelen die ze hier nu o.a. voor nemen zijn terugdringen van elektriciteitsverbruik, bevorderen van duurzaamheid in de keten (middels gedragscode voor leveranciers), afvalscheiding en duurzame mobiliteit. Tijdens een ontbijtsessie (gratis toegankelijk) delen de programmamanagers van PwC hun belangrijkste geleerde lessen. 

KPMG verzorgt de gratis workshop ‘circulair rapporteren kun je leren!’ De wereld achter cijfers verandert met de opkomst van de circulaire economie en nieuwe verdienmodellen. Dit vereist ook vernieuwing in de manier waarop ondernemingen rapporteren, breder dan uitsluitend fínanciële informatie. Toch staat het meten van circulariteit en het rapporteren hierover nog in de kinderschoenen. Tijdens deze workshop ga je als deelnemer op ontdekkingsreis in het circulaire indicatorenlandschap. Wat werkt wel, wat werkt niet en waar moeten circulaire indicatoren minimaal aan voldoen. Gratis inschrijven voor deze workshop kan hier. 

Gerelateerde artikelen