Fusie accountantskantoren Van Luxemborg & De Kok en Verspeek & Mutsaers

De accountantskantoren Van Luxemborg & De Kok en Verspeek & Mutsaers zijn per 1 januari 2016 gefuseerd. De kantoren uit Tilburg en Berkel-Enschot gaan samen verder en trekken twee jaar voor een volledige integratie uit.

De officiële start van de fusie en gedeeltelijke overname vindt per direct plaats, de fysieke verhuizing echter pas medio mei. Het pand van Van Luxemborg & De Kok zet haar deuren open voor ruim tien nieuwe collega’s van Verspeek & Mutsaers, waarmee alle ruimtes in het pand aan de Ringbaan-West bezet zullen zijn en er nu sprake is van een team van veertig medewerkers in Tilburg.

Inherent aan de uitbreiding is het feit dat Mil Mutsaers van Verspeek & Mutsaers haar klanten de komende twee jaar aan de partners van Van Luxemborg & De Kok overdraagt. Mutsaers zal niet vervangen worden, maar treedt tot die tijd op als adviseur om uiteindelijk zijn werkzaamheden aan het kantoor neer te leggen. ‘Klanten worden echter door dezelfde teams bediend’, benadrukt John Verspeek. ‘Zij kunnen blijven rekenen op de vertrouwde contacten zoals ze gewend waren.’ Twee jaar voor een totale integratie en afronding is weloverwogen: ‘Een uitstekende periode voor de klanten om te wennen aan de nieuwe situatie én de opvolgers van Mutsaers’, aldus Herman de Jager, partner van Van Luxemborg & De Kok.

 

Gerelateerde artikelen