Fiscale praktijk Grant Thornton Nederland krijgt internationale prijs

‘Netherlands Tax Advisory firm of the year' bij de ITR Awards 2024 in Londen

Tijdens de ITR Awards 2024 in Londen heeft Grant Thornton de award voor ‘Netherlands Tax Advisory firm of the year’ gewonnen. Het ITR programma zet sinds 2005 toonaangevende belasting- en transfer pricingkantoren over de hele wereld in het zonnetje.

  • Grant Thornton Nederland wint prijs voor ‘Netherlands Tax Advisory Firm of the Year’
  • Nederlandse belastingtak noemt prijs de kroon op het werk
  • jury waardeerde de proactieve houding van Grant Thornton op gebieden zoals Nederlandse dividendbelasting, ATAD en Pillar 2

“Het is de kroon op ons werk om onze tax adviespraktijk te laten groeien tot wat het nu is”, aldus de reactie van Monique Pisters, hoofd van de Nederlandse belastingtak van Grant Thornton.  Volgens de jury oogstte Grant Thornton Nederland lof voor internationale bedrijfsreorganisaties en succesvolle onderhandelingen met de Belastingdienst over grote transacties. [Artikel gaat verder na de volgende alinea]

Vermoedt u dat dit artikel interessant is voor anderen binnen uw organisatie of netwerk, wijs anderen hier dan op door dit bericht te delen via uw whatsapp, email, Linkedin of Twitter (bovenaan dit artikel).

Pluim voor helderheid

Het kantoor kreeg ook een pluim voor de heldere en doordachte adviezen en bruikbare aanbevelingen in internationale belasting- en compliance kwesties zoals Nederlandse dividendbelasting, ATAD en Pillar 2. De jury oordeelde dat de internationale tax adviespraktijk van Grant Thornton wordt gezien als proactief met specialisten op het gebied van btw en global mobility services.

[kader] Als toonaangevende bron voor accountantnieuws, strategieën en inzichten in finance en accountancy, helpt accountantweek.nl accountants, controllers en hoger financieel management om voorop te blijven lopen. Schrijf u daarom nu in voor de heldere, korte en makkelijk leesbare nieuwsbrief van Accountantweek voor een overzicht van al het relevante nieuws, alle unieke en inspirerende (netwerk)evenementen en belangrijkste meningen of volg ons op Linkedin.

Grant Thornton Nederland is een advies- en accountantskantoor met acht vestigingen verspreid over het land en meer dan 680 medewerkers. Het biedt een diensten aan, waaronder accountancy, belastingadvies, en financiële advisering. Grant Thornton Nederland maakt deel uit van Grant Thornton International Ltd., een wereldwijd netwerk met meer dan 73.000 professionals in ongeveer 150 landen.

Gerelateerde artikelen