Team “EY Advocaten” verdubbelt binnen een jaar

Vorig jaar kreeg EY UK een Alternative Business Structure (ABS) licentie van de Britse Solicitors Regulation Authority . Er zijn inmiddels vier accountantskantoren in Groot Brittannië die ook advocatendiensten verlenen aan hun klanten.
Vorige week kondigde EY aan dat aantal advocaten  binnen een jaar zal verdubbelen, van 30 nu naar 60.  EY verwacht het aantal partners in de juridische dienstverleningspoot binnen vijf jaar uit te breiden tot 15. “We blijken héél interessante mensen te kunnen  aantrekken, zowel op ons initiatief alsook doordat men zich spontaan meldt.” 
 
Ook de respons van de klanten van EY lijkt positief te zijn. Dat verbreding van de dienstverlening niet alleen voor de echt grote accountants interessant is, moge blijken uit het feit, dat deze maand ook Kingston Smith, een van de top 20 audit and accountancyfirma’s in het VK, een  Alternative Business Structure licentie heeft verworven. Daarmee is het na drie Big Fours het vierde kantoor dat ook ‘advocaten’ achter zijn naam mag zetten.
Gerelateerde artikelen