EY partner van Get in the Ring Foundation

EY en de Get in the Ring Foundation gaan samenwerken om Get in the Ring binnen en buiten Nederland verder te ontwikkelen. De Get in the Ring Foundation is een wereldwijde non-profit organisatie die startups verbindt aan kapitaal, talent en expertise door middel van wereldwijde challenges en evenementen.

Get in the Ring is bekend door een pitch concept waarbij startups in een ring tegen elkaar strijden door in vijf verschillende rondes hun bedrijf te pitchen.

EY zal Get in the Ring de komende periode adviseren en ondersteunen op onder andere fiscaal en juridisch gebied. Daarnaast bundelen zij hun krachten om het Get in the Ring concept door te ontwikkelen in binnen en buitenland. EY zal een belangrijke rol spelen voor de deelnemende startups door haar brede (internationale) netwerk open te stellen.

Jochem Cuppen, directeur van de Get in the Ring Foundation is verheugd met de samenwerking: “Het concept van Get in the Ring is in 2012 gestart en is zeer snel gegroeid. Door het aangaan van een samenwerking met EY zullen wij niet alleen in staat zijn om nog verder te groeien, maar ook wereldwijd onze meerwaarde voor startups te vergroten”

De eerste vuurdoop is inmiddels geweest, samen met ACE organiseerde EY de lokale Get in the Ring finale in Amsterdam. Bekijk hier de video. Op 19 november vindt de landelijke finale plaats van Get in the Ring, tijdens het How to get there Summit.

Marc ter Haar, Strategic Growth Markets Leader EY Nederland: “Met deze samenwerking breiden we onze bijdrage aan de startup community verder uit. Gezien de ambities en groei van Get in the Ring een logische stap. We kijken er naar uit om samen met Get in the Ring verder te bouwen aan een duurzaam startup ecosysteem in Nederland en daarbuiten.”

Gerelateerde artikelen