Dubai reis van 5000 euro wordt verloot tijdens Accountancy Systems

Wilt u slimmer werken en succesvoller worden met IT? Bezoek dan op 26 mei Accountancy Systems, hét jaarlijkse event op het snijvlak van Accountancy & IT. Met de feestelijke uitreiking van de Accountancy Awards voor de meest innovatieve MKB Accountants van Nederland.
Als lid van AccountantWeek maakt u op deze dag tevens kans op een luxe weekend Dubai voor twee personen (t.w.v. €5000,-). Deze prijs wordt om 12:30 verloot onder de leden van AccountantWeek. Nog geen lid? Meld u dan nu aan
Nota bene: alleen leden die zelf op de beurs aanwezig zijn maken kans op deze prijs. Zorg dat u er dus bij bent. Bent u verhinderd dan kan uw collega accountant of administrateur de prijs winnen mits hij of zij lid is of wordt van AccountantWeek en aanwezig is. 
Accountancy Systems is gratis te bezoeken door accountants en MKB adviseurs die als beleidsbepaler of als eindgebruiker betrokken bij de inzet van IT-toepassingen en diensten binnen hun eigen organisatie.
Meer dan 1.000 finance professionals en accountants hebben zich al aangemeld voor de beurs op 26 mei. Ruim 60 toonaangevende leveranciers tonen innovatieve tools van boekhoudsystemen tot payment solutions, van BI-tools tot dashboards, van procesautomatisering tot planningstools, van consolidatiesystemen tot rapportagetools.
Alle trends en ontwikkelingen die relevant zijn voor accounants en finance professionals komen aan bod. De beurzen Financial en Accountancy Systems geven je:
– het beste inzicht in de nieuwste tools en technologieën
– kansen om een nieuwe IT-partner te selecteren
– gratis toegang tot > 50 workshops en presentaties
– een overzicht van de beste administrateurs en accountants van Nederland
Registreer nu met code WIN2016. U ontvangt per e-mail direct een gepersonaliseerd toegangsbewijs. Meld je gratis aan als accountant. Meld je gratis aan als financieel manager.
 
Gerelateerde artikelen