DRV en MTH organiseren samen de Werkgeversdagen 2016

DRV Accountants & Adviseurs en MTH accountants & adviseurs organiseren dit najaar gezamenlijk de vijfde editie van de Werkgeversdagen. Tijdens deze dagen worden werkgevers, HR-functionarissen en salarisadministrateurs op de hoogte gebracht van de actuele ontwikkelingen op het gebied van personeel en salaris. Dat gebeurt op vier locaties verspreid over Nederland.

Onder het motto: “Weet wat er speelt in 2017!” starten DRV en MTH de campagne voor de Werkgeversdagen. Ook dit jaar zullen na Prinsjesdag en de behandeling van het Belastingplan 2017 veel nieuwe maatregelen op werkgevers en werknemers afkomen. Het is verstandig daar tijdig op in te spelen. Onderwerpen tijdens de Werkgeversdagen zijn onder meer de vitale werkplek, omgaan met de flexibele schil, voordelig belonen, risicogroepen op de arbeidsmarkt en grenzeloze arbeid.

Het definitieve programma van de Werkgeversdagen wordt kort na Prinsjesdag vastgesteld.
Zo kunnen deelnemers ervan uitgaan dat alle belangrijke wijzigingen aan bod komen en dat zij na het volgen van de Werkgeversdagen voorbereid zijn op alle maatregelen die op hen afkomen. De Werkgeversdagen worden dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. Eerder edities trokken veel bezoekers en kregen veel waardering.

Deelname aan de Werkgeversdagen levert PE-punten op voor het NIRPA. De Werkgeversdagen duren een hele dag en worden gehouden op: 1 november in Baarn
(Groot Kievitsdal), 3 november in Middelburg (Van der Valk), 4 november in Dordrecht (Van der Valk) en op 8 november in Emmeloord (Van der Valk). Zie voor meer informatie en inschrijven: http://www.werkgeversdagen.nl/.

Gerelateerde artikelen