Die saaie accountants…

Echtgenote ontdekt dat man, accountant van beroep, dubbelleven leidt als sekswerker Janine.

Het is nauwelijks voorstelbaar, maar…

De Britse Mevrouw Rear was geschokt, toen zij ontdekte dat haar saaie accountant-echtgenoot hierboven  een dubbelleven leidde en naast zijn kantoor als travestiet ‘Janine’ ook nog een bordeel exploiteerde.

Ian Rear (50) managede in zijn gelegenheid ‘Tan at 10’ een aantal dames van lichte zeden, en beurde daarvoor tussen de 30 tot 50% van hun omzet. Zelf verrichtte hij af en toe ook bepaalde diensten, aldus de politie, die, waarschijnlijk getipt door mevrouw Rear, een inval deed en de man arresteerde.  

Rear heeft schuld bekend en kreeg van de rechter 6 maanden voorwaardelijk voor het faciliteren van illegale prostitutie, 300 uur werkstraf en moest de kosten (£85) van de rechtszaak betalen.

Volgens de verdediging was Rear de zaak oorspronkelijk gestart als schoonheidssalon, maar vroegen zijn (mannelijke) klanten steeds vaker om uitgebreider dienstverlening. Vanuit zijn travestie-hobby was de accountant geïnteresseerd geraakt in makeup en grime, had daarvoor ook de vereiste opleidingen gevolgd en was zo de branche ingerold. “He had no intention of doing anything of a sexual nature.’

En, aldus de advocaat,  hij had natuurlijk altijd braaf zijn belastingen betaald!

/metro.co.uk

Gerelateerde artikelen