Deloitte partner van Singularity University Nederland

De Amerikaanse Singularity University opent vandaag zijn eerste buitenlandse vestiging in Nederland. De SU NL staat in Eindhoven en gaat in heel Nederland opleidingen en evenementen organiseren en stimuleert samenwerking over de grenzen van organisaties heen. Deloitte is al sinds vele jaren partner van Singularity University en is nu ook founding partner van SU NL.

Singularity University is in 2008 opgericht door Peter Diamandis en Ray Kurzweil met steun van onder andere Google en Cisco, en ruimtevaartorganisatie NASA, om de invloed van exponentiële technologieën te onderzoeken en leiders te inspireren daarmee een positieve impact te maken. Sinds 2011 heeft Yuri van Geest, Dutch Singularity Ambassador, zich actief ingezet om Singularity University naar Nederland te halen.
 
Deloitte lange termijn founding partner

Deloitte is trotse founding partner van SU NL. Peter Bommel, CEO Deloitte Nederland en lid van de Global Deloitte Executive Board: “Deloitte werkt al vele jaren als Global Partner met Singularity University. We zijn ook nauw betrokken bij het vestigen van SU in Nederland. Door het aangaan van een driejarig partnership met SU NL bouwen we gezamenlijk aan een krachtig en innovatief Nederland”.

Transformatie en innovatie

Wassili Bertoen, Managing Director van Deloitte Center for the Edge: “De gevolgen van exponentiële technologieën plaatst organisaties voor nieuwe strategische uitdagingen waardoor open innovatie nog belangrijker wordt. De komst van SU NL geeft ons de mogelijkheid om onze relaties beter te helpen met innoveren en transformeren. SU NL geeft onze klanten en hun teams de mogelijkheid om de nieuwe technologieën echt te begrijpen en ervaren. Bij SU NL komen bedrijven en de samenleving fysiek samen om collectief aan de nieuwe strategische uitdagingen te werken. Dit helpt uiteindelijk om Europa’s innovatiepotentieel volledig te benutten”, aldus Bertoen.

Gerelateerde artikelen