Deloitte opent expertisecentrum voor blockchaintechnologie

Om te beantwoorden aan de snelgroeiende vraag vanuit het bedrijfsleven naar toepassingen van blockchaintechnologie, heeft Deloitte het Blockchain Center of Expertise (BlockCenter) geopend.

Binnen BlockCenter komt alle Blockchainexpertise die bij Deloitte aanwezig is bij elkaar. Bij de start zijn er zo’n 100 experts van Deloitte Nederland aangesloten bij de BlockCenter community en dat aantal zal de komende tijd flink gaan groeien. Binnen Noord-West Europa bestaat het blockchainnetwerk van Deloitte uit ruim 1000 experts.

Deloitte Nederland heeft een toegewijd team van blockchainprogrammeurs en daarnaast zijn experts verspreid over alle disciplines. Van Audit tot Financial Advisory en van Risk Advisory tot Consulting en Tax & Legal. “Daarin ligt onze kracht”, zegt Toon Segers, partner bij Deloitte en verantwoordelijk voor de blockchainpraktijk.

Toon: “De aanwezige kennis bij Deloitte is enorm breed en dat zorgt ervoor dat wij onze klanten goed kunnen adviseren over hoe zij blockchaintechnologie kunnen inzetten. Maar ook of blockchain voor hun probleem wel de juiste oplossing biedt en of er geen effectiever alternatief is.”

Gerelateerde artikelen