Deloitte neemt IT-consultant Orbit One over

Deloitte België neemt IT-consultant Orbit One over. Orbit One focust zich op middelgrote ondernemingen en assisteert hen bij de digitalisering van bedrijfsprocessen door toepassingen aan te reiken op het vlak van klantenbeheer, kennisbeheer en digitale samenwerking.

Orbit One is zo’n 20 jaar actief als IT-consultant in de Belgische markt met oplossingen op basis van o.a. Microsoft-technologieën zoals Azure, .NET, Office 365, SharePoint, Power BI en MS Dynamics CRM.

De overname versterkt de expertise van Deloitte Accountancy om het Belgische midden- en kleinbedrijf, familie- en groeibedrijven te assisteren bij strategische IT-projecten. "Deze overname sluit perfect aan op de bestaande advies- en consulting diensten van Deloitte in het kmo-marktsegment. Zowel Deloitte Accountancy als Orbit One klanten kunnen vanaf nu beroep doen op een team van 50 consultants die zich specialiseren in Business Insights & Controlling, CRM en de digitale werkomgeving", aldus partner Johan Vlaminckx van Deloitte Accountancy.

Met het digitale platform “Digital Accountant” wordt technologie gekoppeld aan de expertise van alle Deloitte accountants. Zo kan er sneller en efficiënter gewerkt worden met de klant en is de informatie te allen tijde beschikbaar, waar ook ter wereld. Nikolaas Tahon, Managing Partner Deloitte Accountancy, is ervan overtuigd dat door de krachten te bundelen met Orbit One, er nog beter ingespeeld kan worden op de noden van de cliënten: “Zowel voor onze cliënten als voor Deloitte Accountancy vormt de digitale transformatie een enorme opportuniteit. De overname van Orbit One onderstreept ons aanhoudend commitment en tomeloze energie om digitale accountancy diensten aan onze klanten aan te bieden om zo de financiële administratie efficiënter te maken en het financieel management naar een hoger niveau te brengen. Beslissingen kunnen nemen op basis van real-time management inzichten wordt namelijk elke dag belangrijker."

Gerelateerde artikelen