Deloitte maakt Best Managed Companies 2016 bekend

Deloitte heeft de lijst met Best Managed Companies 2016 van het Nederlandse midden- en grootbedrijf bekend gemaakt. Het zijn dit jaar 63 goed geleide bedrijven die een voorbeeld zijn voor de markt.

Tijdens een gala op 16 februari wordt daarnaast de eerste BMC Cyber Award uitgereikt aan het bedrijf dat haar cybersecurity-aanpak goed op orde heeft.

Voorbeeld

Ton van Abeelen, partner Deloitte Audit en programmaleider van het Best Managed Companies programma: “Ik heb bewondering voor alle genomineerden die dit jaar hebben meegedaan aan het programma. Stuk voor stuk zijn dit mooie bedrijven. Uit de verschillende BMC-onderzoeken zijn 63 bedrijven als Best Managed Company naar voren gekomen die hun bedrijfsvoering uitstekend op orde hebben en daarmee een voorbeeld zijn voor ondernemend Nederland.”

BMC Cyber Award

Dit jaar wordt voor het eerst een speciale BMC Cyber Award uitgereikt aan het bedrijf dat de informatiebeveiliging het meest volwassen heeft ingericht en creatief is in hun cybersecurity-aanpak. De deelnemende bedrijven worden door een jury beoordeeld en krijgen de kans hun nominatie middels een pitch te onderbouwen. Tijdens het BMC gala op 16 februari wordt de speciale BMC Cyber Award uitgereikt.

Over Best Managed Companies

Jaarlijks gaat Deloitte op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordeelt Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat samen met de Universiteit Utrecht is ontwikkeld. Dit model onderzoekt alle belangrijke organisatiedimensies, zowel intern als extern.

Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Bekijk het overzicht van de winnaars Best Managed Companies.

 

Gerelateerde artikelen