De Jong & Laan opent eigen Credion-vestiging in Oldenzaal

De Jong & Laan opent een eigen vestiging van Credion in Oldenzaal. Credion adviseert ondernemers over het optimaliseren en aantrekken van hedendaagse financieringsoplossingen.

Rom Ellenbroek, partner van de Jong & Laan, geeft aan dat verandering in de Nederlandse financieringsmarkt merkbaar is. ‘Steeds meer financiële instellingen tonen interesse in de mkb-financieringsmarkt. Goed nieuws, omdat het lastiger is krediet te krijgen bij de gevestigde banken. Als ondernemende accountant creëren wij door de samenwerking met Credion kwalitatieve en efficiënte toegang tot (alternatieve) financieringsbronnen, zodat de ondernemer financieringsdoelstellingen kan realiseren en voldoende geld heeft om te ondernemen’.

Credion

Credion is geen bank, maar een 100% onafhankelijke adviesorganisatie voor het mkb en heeft ruim 40 vestigingen verspreid door het land. Door de inzet van crowdfunders, investeerders en factoringmaatschappijen en het gezamenlijk financieringsvolume, is Credion meer dan wie ook in staat hedendaagse bedrijfsfinancieringen te realiseren.

Logische samenwerking

De Credion-vestiging in Oldenzaal met drie financieringsspecialisten is voor de Jong & Laan een logische ontwikkeling. ‘We merken dat veel ondernemers behoefte hebben aan kwalitatief advies en begeleiding op maat bij het realiseren van hun financieringsdoelen uit meerdere geldbronnen. Dat sluit perfect aan bij het credo van Credion: Credion realiseert geld om te ondernemen. Daar maken wij ons sterk voor’, aldus Rom Ellenbroek.

Gerelateerde artikelen