Charles Kock in FEE-project over toekomst mkb-verslaggeving

Charles Kock, vakdirecteur Accountancy bij Flynth, levert namens Nederland een bijdrage aan een project over de toekomst van mkb-verslaggeving van de Federatie van Europese Accountants (FEE).

Omdat Nederland een voorsprong heeft op het gebied van XBRL wil de FEE ook graag input van een mkb-accountant uit ons land. Het project moet resulteren in een praktisch rapport. In oktober 2015 bracht de FEE een rapport uit over de toekomst van verslaggeving. Dit rapport richt zich vooral op grotere organisaties. In het mkb gaan ook veranderingen plaatsvinden in de aard en wijze van rapporteren. Over de toekomst van mkb-verslaggeving wil de FEE eveneens een rapport uitbrengen. Het NBA bureau zorgt voor ondersteuning bij dit project.

Charles Kock, vakdirecteur Accountancy, is inmiddels benoemd. Kock: “De samenwerking met de NBA in de met betrekking tot de toekomst van mkb-verslaglegging was al nauw. Ik vind het een eer om op deze wijze ook mijn bijdrage te kunnen leveren aan de internationale samenwerking.”

Gerelateerde artikelen