CBS zoekt innovatieve intermediairs

Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zoekt innovatieve intermediairs die met CBS-cijfers, SBR en RGS aan de slag willen.

CBS maakt het makkelijker om snel en eenvoudig informatie uit te wisselen. Dit kan met software die SBR-berichten aan CBS kan zenden. De inzender van een SBR-bericht krijgt als stimulans branche-informatie terug. Die CBS-informatie kan de intermediair helpen bij een gesprek met de ondernemer. Het gebruik van het Referentie Grootboekschema in de boekhouding helpt om het inzenden nog makkelijker te maken.

CBS is op zoek naar innovatieve intermediairs, die samen met hun softwareleverancier en CBS deze mogelijkheid willen gaan uitproberen. Bezoek CBS op stand 9 van de eOverheid bij de Intermediairdagen van de Belastingdienst. De Intermediairdagen vinden dit jaar nog plaats op woensdag 20 november in Egmond aan Zee, op woensdag 7 december in Nieuwegein en op vrijdag 9 december in Ede. Zie ook www.intermediairdagen.nl.

Bent u niet in de gelegenheid om CBS te bezoeken op de Intermediairdagen? Neem dan contact op via www.cbsvooruwbedrijf.nl/sbr.

Gerelateerde artikelen