De digitale golf in de accountancy

Bullens Accountants heeft met behulp van automatisering een goede basis gelegd voor de toekomst.

Bart Bullens RA is werkzaam bij Bullens Accountants, een middelgroot accountantskantoor gevestigd in Waalwijk (Brabant). Als familiebedrijf, opgericht door opa Bullens en nu geleid door eigenaar/directeur Paul Bullens, streven ze ernaar om de klanten volledig van dienst te zijn. 

Bart, die naast zijn rol als manager ook accountant is, deelt zijn ervaringen met de software van Mijn Kantoor en hoe deze heeft bijgedragen aan de verbetering van hun dienstverlening.

Klantgerichte aanpak van Bullens Accountants
Bullens Accountants hecht veel waarde aan de persoonlijke relatie met hun klanten. Dit blijkt uit de geschiedenis en benadering, waarbij ze hun klanten graag betrekken bij hun werkzaamheden. 

Toen ze een jaar geleden begonnen met Mijn Kantoor, namen ze de tijd om het pakket grondig te testen voordat ze hun klanten uitnodigden om de overstap te maken naar de digitale omgeving. Ze begonnen met een zorgvuldige introductie van de Mijn Kantoor omgeving, die specifiek was ingericht en voorzien was van hun eigen huisstijl. Deze aanpak heeft veel klanten overtuigd om de verandering te omarmen.

Overstap naar Mijn Kantoor
De overstap naar het platform werd noodzakelijk nadat hun vorige softwarepakket, Exact Synergy, niet meer ondersteund werd. Ze kwamen in contact met Jori Neef van Mijn Kantoor, die hen liet zien hoe verfrissend, modern en flexibel het pakket was. 

De mogelijkheid tot integratie met andere systemen en de beschikbaarheid van mobiele apps spraken hen aan. Het werken met een kleinere en persoonlijkere partij bood voordelen, omdat ze hun wensen en suggesties direct konden bespreken. De ontwikkelaars van de softwareoplossing waren responsief en namen de feedback van Bullens Accountants ter harte.

Voordelen in de praktijk
Het gebruik van het Mijn Kantoor platform heeft Bullens Accountants direct inzicht gegeven in de werkzaamheden en activiteiten. Ze kunnen eenvoudig zien welke afspraken collega's met klanten hebben gemaakt, waardoor ze efficiënt kunnen inspelen op de behoeften van de klant. 

Alle informatie is centraal beschikbaar, wat veel tijd en handelingen bespaart. Voorheen omslachtige processen, zoals het accorderen van belastingaangiftes, zijn nu eenvoudig en snel uit te voeren. Zowel de medewerkers als de klanten ervaren de voordelen van digitalisering en zijn tevreden over de snelheid en efficiëntie van de nieuwe werkwijze.
Bart waardeert ook de open communicatielijn met Mijn Kantoor. De mogelijkheid om feedback te geven en direct te communiceren met de ontwikkelaars heeft geleid tot een softwareoplossing die echt is afgestemd op de behoeften van het kantoor.

Toekomstperspectief
Bullens Accountants heeft met behulp van automatisering en digitalisering een goede basis gelegd voor de toekomst. Ze werken op een moderne en digitale manier, waarbij ze bijna volledig papierloos zijn geworden. Dit stelt hen in staat om efficiënter te werken en groei mogelijk te maken. Door te investeren in automatisering kan het kantoor grote stappen zetten en zich voorbereiden op de uitdagingen van de toekomst.

De nieuwe norm in accountancy
De ervaring van Bullens Accountants met Mijn Kantoor is een testament voor de kracht van digitalisering in de accountancysector. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkennen van de mogelijkheden en voordelen van Mijn Kantoor, bezoek Mijn Kantoor voor meer informatie. In een tijdperk van constante verandering is het essentieel om voorop te blijven lopen, en Bullens Accountants toont aan dat dit mogelijk is met de juiste tools en partnerschappen.
 

Gerelateerde artikelen