Boon Accountants Belastingadviseurs treedt toe tot Russell Bedford International

Boon Accountants Belastingadviseurs uit Apeldoorn is toegetreden tot het internationale samenwerkingsverband voor accountants Russell Bedford International. Met dit lidmaatschap is Boon het tweede lid in Nederland dat toegang heeft tot dit wereldwijde netwerk van onafhankelijke en professionele dienstverleners. Boon zal de exclusieve partner van Russell Bedford International zijn in het Noorden en Oosten van Nederland.

Russell Bedford International is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountantskantoren, accountants, belastingadviseurs en business consultants. Het netwerk is actief in meer dan 100 landen, op 290 locaties, met 600 partners en 5.000 medewerkers. Russell Bedford is aangesloten bij het IFAC Forum of Firms en bekleedt daar de 17-de plaats van wereldwijde opererende accountantskantoren.

Directeur René Boon is verheugd met de samenwerking en laat weten: "Als lid van het Russell Bedford International netwerk is Boon in staat om haar klanten die in het buitenland actief zijn op een kostenefficiënte wijze te voorzien van accountantsdiensten en internationaal fiscaal advies. Bovendien kijkt Boon uit naar de interactie met buitenlandse collega’s in het delen en verbeteren van technische kennis en expertise".

Het lidmaatschap met Russell Bedford International maakt Boon niet alleen een partner voor nationaal opererende ondernemingen, maar ook een accountant voor internationaal werkzame bedrijven. Daarnaast kunnen buitenlandse bedrijven met hun hoofdkantoor in het buitenland en die ondernemen in Nederland bij Boon terecht.

Boon is sinds 1922 actief als accountantskantoor, in eerste instantie in de regio rond Apeldoorn, maar momenteel werkt Boon voor klanten in geheel Nederland. Boon heeft drie vennoten, en is met name werkzaam als accountant, fiscalist en adviseur voor familiebedrijven. Boon heeft een AFM-vergunning om wettelijke accountantscontroles te mogen uitvoeren voor grotere ondernemingen. Bij Boon zijn circa 65 mensen werkzaam.

Gerelateerde artikelen