Blömer lid van HLB Nederland en HLB International

Blömer accountants en adviseurs uit Nieuwegein is lid geworden van HLB Nederland Accountants & Consultants, een samenwerkingsverband van zelfstandige accountantskantoren in Nederland.
Daarmee is Blömer ‘a member of’ HLB International, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountantsorganisaties en bedrijfsadviseurs. HLB International is opgericht in 1969 en heeft ruim 500 vestigingen in meer dan 125 landen.
In Nederland is Blömer nu het vierde lid van HLB. De andere drie accountantsorganisaties in Nederland zijn HLB Van Daal & Partners (met 13 kantoren in Brabant en Limburg, HLB Den Hartog (gevestigd in Rotterdam en Den Haag) en HLB Nannen (in Groningen en Emmen). Daarnaast is er een gezamenlijk kantoor in Amsterdam (WTC). In totaal realiseren deze vier HLB organisaties ongeveer 48 miljoen euro omzet en bieden zij werkgelegenheid aan circa 475 medewerkers.
De 18 kantoren in Nederland werken voor ondersteunende activiteiten nauw samen binnen HLB Nederland. Deze samenwerking richt zich, naast internationale zaken, inhoudelijk met name op de vaktechnische gebieden accountancy, audit en fiscaliteit. Daarnaast wordt in de backoffice samenwerking gezocht op de gebieden automatisering, marketing en HRM, waaronder opleidingen.
Gerelateerde artikelen