BEPS in de praktijk: Isle Of Man wint prijs als beste belastingparadijs

Het Isle of Man is aangewezen als het "Best International Finance Centre" van het jaar tijdens de Professional Advisor International Fund and Product Awards 2015, waarbij het eiland als grootste concurrenten Jersey, Guernsey, Malta, Luxemburg en Dublin achter zich liet.
Voor de zestiende keer al weer werd deze ‘award’ toegekend aan (de financiële sector van) het land met de beste grensoverschrijdende financiële diensten- en productenportfolio.
Dit jaar deden weer vele spelers mee aan de competitie, en dienstverleners uit het Isle of Man wonnen liefst 9 van de 13 individuele awards. 
 
Laurence Skelly, Minister for Economic Development van het eiland, ontving de beker en zei: “Deze award is een fantastische erkenning  voor onze financiële sector.  Dat wij deze prijs in ontvangst mogen nemen als ‘Best International Finance Centre’, weerspiegelt de enorme inspanningen die mijn team op ons ministerie verricht heeft om samen met de sector het Isle of Man ‘a great place to do business with’ te maken."
 
De financiële sector is goed voor een derde van de gehele economie van het Isle of Man. “In weerwil van de groeiende internationale wet- en regelgeving heeft de sector een onuitwisbare bijdrage geleverd aan 31 jaar ononderbroken groei van ons eiland!”
Gerelateerde artikelen