Belastingdienst zoekt accountants als toezichtmedewerkers

De Belastingdienst start vandaag een campagne voor de werving van circa 300 toezichtmedewerkers met minimaal 3 tot 5 jaar ervaring. De fiscus is onder meer op zoek naar accountants en fiscalisten.

Deze vacatures zijn onderdeel van de totale werving van diverse functies in het kader van de Investeringsagenda. De Investeringsagenda is het ingrijpend meerjarige veranderprogramma waardoor de Belastingdienst beter, goedkoper en meer ‘in control’ wordt. De toezichtmedewerkers worden op diverse plaatsen in het land ingezet voor versterking van het toezicht in het hogere segment. Met onder andere de komst van de nieuwe medewerkers streeft de Belastingdienst een fundamentele verandering van de manier van werken na. “Dit doen we door moderne interactie, actuele ict en intelligent gebruik van big data voor de handhaving. Hierdoor zijn we in staat om burgers en bedrijven de behandeling te geven die zij verdienen. En degenen die zich niet aan de regels houden aan te pakken,” aldus de fiscus.

Eerder zijn onder meer al data-analisten en business-controllers geworven. De Belastingdienst zoekt nu ervaren fiscalisten, accountants en invorderaars. De vacatures staan op Werken.belastingdienst.nl. Verder verschijnen de vacatures in de media. De werving duurt tot en met 9 april 2016.

Voor actuele vacatures van de Belastingdienst zie Finance.nl

Gerelateerde artikelen