Baker Tilly Berk ook in zee met Newviews

Baker Tilly Berk gaat in zee met het Rotterdamse softwarebedrijf Newviews. De applicatie van Newviews zal alle factuurstromen in de cliëntadministraties van Baker Tilly Berk automatiseren.

Eerder vandaag werd al duidelijk dat het advies- en advieskantoor een partnerschap heeft gesloten met Exact.

 

De Newviews-applicatie verwerkt straks gescande facturen, pdf's, e-facturen en bonnetjes via één platform en één werkwijze bij alle vestigingen van Baker Tilly Berk. De stukken worden geboekt als journaalposten, met – en dat is wat met name handig is – daaraan gekoppeld de originele documenten.

 

Baker Tilly Berk koos voor Newviews om verschillende redenen. Arno van der Heijden, bestuursvoorzitter bij Baker Tilly Berk, roemt met name de gebruikersinterface: "Die is zo simpel en logisch. En 100 procent techniek, er komen geen ‘handjes’ aan te pas." Een tweede reden zijn de verbeterrapportages. "De mensen van Newviews monitoren het gebruik van de applicatie: periodiek krijgen we rapporten waarmee we zien hoe efficiënt we werken. Is de scankwaliteit voldoende? Hoe hoog is de herkenning? Gaat de medewerker juist om met de tool? Daar kunnen we wat mee."

 

Newviews-directeur Tim Paymans is trots op de nieuwe klant. "Het is zo gaaf dat we ook op dit niveau kunnen laten zien hoe je door innovatie boekhoudprocessen kunt optimaliseren. Het is voor ons een fantastische kans. We zijn ook erg blij dat Baker Tilly Berk ons als partner ziet." 

 

Van der Heijden: "De tool sluit goed aan op onze strategie om onze klanten compleet gedigitaliseerde administraties aan te kunnen bieden." Paymans: "Het intensieve gebruik door Baker Tilly Berk levert straks ook heel wat gebruikersdata op. Waardevolle input waarmee onze software steeds slimmer wordt. Dat is natuurlijk voor alle betrokken partijen een groot voordeel."

 

De komende maanden zal Newviews 140 medewerkers op de verschillende locaties trainen om met het platform te werken.

Gerelateerde artikelen