Baker Tilly Berk aan de slag met Exact Online

Exact heeft een partnership gesloten met Baker Tilly Berk. Het qua omvang achtste accountants- en advieskantoor (17 kantoren, 700 medewerkers) in Nederland gaat de administraties van klanten voeren met Exact Online.

Arno van der Heijden, bestuursvoorzitter van Baker Tilly Berk over de keuze voor Exact Online: “Exact Online sluit aan op onze strategie om klanten goed georganiseerde en compleet gedigitaliseerde administraties te kunnen bieden. Wij willen mkb-ondernemers volledig ontzorgen in het administratieve proces.”

Be in Control

Baker Tilly Berk was al geruime tijd op zoek naar een nieuwe applicatie voor de klantadministraties. Van der Heijden: “Exact Online speelt een belangrijke rol in onze nieuwe totaaloplossing: Be in Control. Hiermee bieden wij onze klanten een actuele, efficiënte en betrouwbare boekhouding én real-time inzicht in de cijfers via dashboards. Aangevuld met een businesscoach, zodat een ondernemer zijn bedrijfsvoering kan aanscherpen en snel kan reageren op ontwikkelingen in de markt.”

Selectiecriteria

Aan de keuze voor de nieuwe applicatie ging een uitgebreide selectieprocedure vooraf. Exact Online sloot uiteindelijk als beste aan bij de wensen van Baker Tilly Berk. Belangrijke selectiecriteria waren de gebruikservaring van de software, koppelingsmogelijkheden met andere applicaties, de mogelijkheid om online samen te werken met de klant en een onderlinge taakverdeling af te stemmen.

Partners

Raymond Schröder, Business Director Cloud Solutions Bij Exact: “Wij zijn trots op het vertrouwen dat Baker Tilly Berk heeft uitgesproken in Exact Online als platform voor online samenwerking met klanten. In Baker Tilly Berk hebben we een partner gevonden met wie we gezamenlijk de software nog beter kunnen laten aansluiten op de wensen van grotere kantoren. We weten dat deze samenwerking veel waarde zal toevoegen voor alle betrokken partijen.”

Innovatiepanel

Baker Tilly Berk neemt zitting in het accountancy innovatiepanel van Exact. Deze groep, die bestaat uit diverse kantoren, komt periodiek bijeen om verbeterwensen te bespreken. Zo wordt Exact Online aangepast om nog beter aan te sluiten op wensen van grotere kantoren. Dit zijn onder meer verbreding van toegangsrechten binnen de software en het makkelijker kunnen verwerken van grote hoeveelheden mutaties.

Gerelateerde artikelen