Audit Service breidt uit naar Limburg onder nieuwe naam Audit Service Plus

Audit Service Brabant heeft een tweede vestiging geopend in Geleen, van waaruit het de Limburgse markt gaat bedienen. De Limburgse vestiging geeft een nieuwe naam: Audit Service Plus.

Audit Service Plus is een samenvloeiing van de auditpraktijken van Audit Service Brabant en Kallen Accountants en Adviseurs, voorheen HLB van Daal & Partners Geleen. Audit Service Plus is een onafhankelijke auditorganisatie en gespecialiseerd in het uitvoeren van controleopdrachten, beoordelingsopdrachten en alle hieraan verwante opdrachten. Zowel op gebied van jaarrekeningen, bijzondere onderzoeken alsmede separate subsidietrajecten of due dilligence onderzoeken.

“We hebben een bewuste keuze gemaakt om geen beursgenoteerde bedrijven tot onze cliënten te   rekenen. Wij kiezen voor het MKB en zijn onder andere thuis in de branches transport, automotive, productiebedrijven, bouw, zorginstellingen, not-for profitinstellingen, food, handels- en dienstverlenende bedrijven,” aldus Audit Service Plus.

Naast het zelfstandig uitvoeren van auditwerkzaamheden ontzorgt Audit Service Plus ook accountantskantoren die geen AFM vergunning hebben voor het uitvoeren van controles. Inmiddels kan Audit Service Plus al rekenen op meer dan 20 aangesloten kantoren. Dit netwerk met meer dan 400 professionals biedt ook de ruimte om kennis en ervaring te delen.

De directie van Audit Service Plus bestaat uit drs. Dion Daemen RA en drs. William Manders RA. Laatstgenoemde had als medeoprichter reeds sinds 2011 de leiding over Audit Service  Brabant.

 

Gerelateerde artikelen