Andersen Global nu ook in Griekenland en Cyprus

Andersen Global is vanaf nu ook vertegenwoordigd in Griekenland en Cyprus als gevolg van een samenwerkingsovereenkomst met UnityFour en Pistiolis-Triantafyllos & Associates.

Samen bieden deze firma’s juridische, fiscale en boekhoudkundige diensten in Griekenland en fiscale, boekhoudkundige en fiduciaire diensten in Cyprus. De toevoeging van deze groepen als samenwerkende bedrijven van Andersen Global is de eerste stap naar een formelere relatie en maakt deel uit van een grotere expansiestrategie in het gebied door rond de Middellandse Zee.

 

UnityFour en Pistiolis-Triantafyllos & Associates treden toe tot Andersen Global met twee kantoren en een gecombineerde groep van ongeveer 55 professionals. Deze bedrijven hebben reeds jaren lang samengewerkt waarbij UnityFour zich richtte op belastingen en Pistiolis-Triantafyllos & Associates op het leveren van juridische diensten.

 

Met inbegrip van de locaties in Griekenland en Cyprus heeft Andersen Global wereldwijd meer dan 2.000 professionals en een aanwezigheid op 70 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Gerelateerde artikelen