Accuracy en Kop of Munt gefuseerd

Met ingang van 1 januari 2016 is Accuracy Financial Services samengegaan met Kop of Munt Administratiekantoor. Vanaf die datum treedt de vestiging van Accuracy Financial Services in Hoofddorp onder de naam Kop of Munt naar buiten.

Accuracy Financial Services werd in 2012 opgericht door Marco Albers en heeft momenteel vier medewerkers in Hoofddorp. Het kantoor groeide snel en de fusie met Kop of Munt Administratiekantoor geeft hen de mogelijkheid om gebruik te maken van de specialisten van Kop of Munt. Door de fusie worden voordelen behaald op het gebied van marketing en automatisering.

Kop of Munt is opgericht in 2001 en richt zich op accountancy voor creatieve ondernemers. Door de focus op deze doelgroep groeide het kantoor tot 30 medewerkers verdeeld over de vestigingen Amsterdam Centrum, Purmerend, Laren, Amsterdam Noord en Den Haag. Naast accountancy houdt Kop of Munt zich ook bezig met de ontwikkeling van projectsoftware (www.getrodeo.io).

“Elk jaar leggen we de lat een stukje hoger. Door de fusie breidt Accuracy haar diensten uit met accountants en fiscalisten,” aldus Marco Albers, oprichter van Accuracy en directeur van de nieuwe combinatie. “Voor de klanten van Accuracy blijven de medewerkers in Hoofddorp het aanspreekpunt. Deze ondernemers kunnen nu ook gebruik maken van de diensten van Kop of Munt, zoals interessante workshops en presentaties en tijdens de jaarlijkse bijspijkerdag delen we nieuwe kennis en inzichten met hen. Ook kunnen ze beschikken over handige tools om de administratie nog gemakkelijker te maken, zoals de declaratie-app.”

Kees Leijs, directeur van Kop of Munt: “Met Marco en zijn team versterken we onze slagkracht, en we hebben er een nieuwe vestiging bij. Marco zal ook het management gaan voeren over het administratiekantoor op onze vestiging in Amsterdam.”

Gerelateerde artikelen