Accountantskantoor Van Herwijnen verstrekt positie

Accountantskantoor Van Herwijnen uit Tiel is uitgebreid met Advieskantoor ABC Lingewaard uit Gendt.

Foto: v.l.n.r. Kenny van Oort (partner), Jaap Sommerdijk (partner), Martin Hommersom (partner), Rien van Herwijnen (senior partner) en Patrick van de Langenberg (partner)

Fotografie: Saskia Zeller

Dit eveneens Betuwse bedrijf is een uitbreiding die past binnen de strategie om sterk vertegenwoordigd te zijn in de Betuwe. ABC Lingewaard van Jaap Sommerdijk is een jong en dynamisch kantoor. Met de uitbreiding telt Van Herwijnen 45 medewerkers die klaar staan om alle ondernemers te ontzorgen met administratieve, juridisch en fiscale zaken en te helpen met de keuzes die je als ondernemer moet maken.

Naast de uitbreiding in omvang is een even zo belangrijke wijziging de naam van alle bedrijven die binnen de Van Herwijnen-groep actief zijn. Kort en duidelijk treden de accountants, belastingadviseurs, mkb-adviseurs, overnameadviseurs en personeelsadviseurs nu allemaal naar buiten onder de naam Van Herwijnen Kreston. Kreston is het internationale samenwerkingsverband waar Van Herwijnen al enkele jaren deel van uitmaakt. Onderdeel van de internationale strategie is de naam Kreston over de hele wereld meer bekend te maken. Van Herwijnen Kreston is het 80e kantoor dat de naam toevoegt en zichtbaar wordt in de dagelijkse business. Kreston verbindt kennis en bedrijven/personen. 

Over Van Herwijnen Kreston
Van Herwijnen Kreston is al 35 jaar een vertrouwenspartner voor haar klanten en een groeiende onderneming in de Betuwe. Het kantoor specialiseert in accountancy en strategisch bedrijfsadvies, fiscaal advies, administratieve dienstverlening en overnames en waarderingen. Klanten variëren van ondernemers met een eenmanszaak en regionaal MKB tot grote (inter)nationale spelers. 

Gerelateerde artikelen