ACCA en de Universiteit van London ontwikkelen wereldwijd geaccrediteerde Master-in-Accountancy opleiding

De Universiteit van London en de Association of Chartered Certified Accountants kondigen aan dat zij gezamenlijk wereldwijd een Master-opleiding in de accountancy gaan aanbieden.

ACCA is een organisatie die wereldwijd de professionalisering van accountancy nastreeft, met 170.000 leden en meer dan 400.000 studenten die (in 180 landen) een of meerdere geaccrediteerde ACCA-opleidingen volgen. Voor het eerst biedt een universiteit, zo kondigen zij aan, is er een mondiale academische opleiding die zowel een erkende master-titel als een geaccrediteerde accountantskwalificatie biedt. Door het ongeëvenaarde netwerk van ACCA en het indrukwekkende netwerk van geaccrediteerde academische partners van de universiteit te combineren ontstaat een nieuwe wereldwijde de facto standaard voor academische accountantsopleidingen – onmisbarar in de huidige globaliserende wereld.

Helen Brand OBE, ACCA chief executive, stelde met trots dat ACCA nu praktisch over de hele wereld een erkende academische opleiding beschikbaar stelt, waardoor ffinancials in staat gesteld worden via permanente educatie hun employability enorm te verbeteren.”

Het programma zal gebruik maken van de nieuwste interactieve e-learning technologie die lokaal met lokale tutors beschikbaar komen.

www.accaglobal.com

Gerelateerde artikelen