Laatste tickets Accountancy Expo 19 juni 2018

Tijdens Accountancy Expo 2018 gaan we het niet hebben over allerlei technologische megatrends, maar over wat we vandaag kunnen doen om klanten beter te helpen.

Er wordt veel gezegd en geschreven over de grote ingrijpende veranderingen in de accountancy. Iedereen heeft wel een visie en een mening over het accountantskantoor van de toekomst. En de experts buitelen over elkaar heen met de meest geavanceerde technologische trends.

Als accountant ben je natuurlijk met heel andere dingen bezig; namelijk je vak met plezier uitoefenen en bouwen aan een succesvolle onderneming. Jouw team, jouw organisatie en jouw klanten kunnen niet wachten op de toekomst. Je zult het vandaag moeten doen. Dag in, dag uit.

Tijdens de Accountancy Expo 2018 gaan we aan de slag met het gereedschap dat je vandaag kunt inzetten om jouw onderneming nog succesvoller te maken. De meer dan duizend accountants die de Expo bezoeken gaan direct aan de slag met praktische workshops, hands-on werkoverleg en een kijkje in de keuken bij collega kantoren. Je kunt voor praktisch advies en inspiratie terecht bij vakmensen die je handvatten aanreiken voor een nog betere bedrijfsvoering met de inzet van IT.

In de Werkspoorkathedraal in Utrecht kom je helemaal in de stemming om de klus op jouw kantoor te gaan klaren. We steken de handen uit de mouwen en met het juiste gereedschap bouwen we verder aan onze onderneming. Niet die dag erop, niet na een week, maar op de dag zelf.

Bouw je op 19 juni ook mee aan jouw “kantoor van vandaag”?

Schrijf je nu in voor Accountancy Expo 2018 (Gratis met code ACC2018)

En bekijk hier de foto's van 2017

[avg-advertorial slug=”kom-naar-de-accountancy-expo-op-18-juni-2019″]

Gerelateerde artikelen