Samenwerking Funding Circle en Credion

Funding Circle Nederland en Credion hebben de handen ineengeslagen om het MKB met bedrijfsleningen van 10.000 tot 250.000 euro financieringskansen te bieden. Middels de online marktplaats voor zakelijk krediet worden ondernemer en investeerder samengebracht.

Ondernemingen die twee jaar bestaan kunnen bij Funding Circle aankloppen voor bedrijfsleningen van 10.000 tot 250.000 euro. Het midden- en kleinbedrijf heeft moeite met het verkrijgen van krediet bij de bank. Investeerders aan de andere kant, hebben geen makkelijke toegang tot investeringsmogelijkheden in het MKB. Funding Circle is er om deze twee groepen bij elkaar te brengen middels een online marktplaats voor zakelijk krediet.

Credion is een in 2001 opgerichte financiële adviesorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het aantrekken van vreemd vermogen voor bedrijven. Door haar landelijke dekking en haar vele begeleide transacties is Credion in staat meer kanalen open te breken voor financieringen zodat er naast de algemene banken ook een groot scala alternatieve financieringspartijen aangeboden kunnen worden.

Gerelateerde artikelen