Minox Software

Minox maakt sinds 1983 software waar je blij van wordt! Wij ontwikkelen onze software namelijk samen met jou. Met andere woorden: Minox luistert en gaat de dialoog aan met jou, om zo tot de beste oplossing te komen. Onze software is eenvoudig van opzet en heeft slimme eigenschappen waardoor je niet alleen snel kunt boeken, maar ook eenvoudig kunt corrigeren. Ons platform maakt het mogelijk doordacht maatwerk te leveren. De vele mogelijkheden stellen jou in staat om door te groeien. Om zo tot de beste oplossingen te komen. We dagen onszelf continu uit om het allemaal nog makkelijker, beter en efficiënter te maken.

In mei 2017 heeft Minox de échte bankenkoppeling geïntroduceerd. Dit is de eerste bankenkoppeling waarmee rechtstreeks vanuit de administratie kan worden betaald, zonder tussenkomst van Internetbankieren.
Minox zal op de Accountancy Expo 2017 de bankenkoppeling op een bijzondere manier demonstreren. Beursgangers worden uitgenodigd om bij Minox op de stand langs te komen. Je kunt dan met de betaalapp rechtstreeks vanuit een administratie 5 Euro overmaken naar KiKa.
Alle betalingen worden door Minox aan de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) gedoneerd. Kom het betaalgemak ervaren!

Minox Luistert, Ontwikkelt en Verbindt