GeONE

GeONE bestaat uit een groep enthousiastelingen die blij wordt van informatie- en documentmanagement uitdagingen. Wij zijn er voor documentintensieve organisaties die vooruit willen. Organisaties die beseffen dat data, documenten en informatie een bepalende rol spelen in hun succes. Morgen nog meer dan vandaag.

Waar anderen zich laten leiden door software en haar functionaliteiten, zijn voor GeONE uw bedrijfsprocessen het vertrekpunt. Met intelligente oplossingen optimaliseren we die processen en brengen deze in lijn met uw bedrijfsdoelstellingen. GeONE transformeert uw IT-afdeling van een cost center naar een profit center. Op die manier dragen wij bij aan de winstgevendheid, servicegerichtheid en het innovatievermogen van de organisatie. Uw resultaat is leidend, niet de oplossing.

Dat doen we bij GeONE enkel en alleen met professionals die weten waar zij het over hebben. Die de complexiteit van uw uitdaging met open armen ontvangen. Door heldere communicatie en door goed luisteren op te volgen met pro activiteit maken zij het verschil. Dat hebben zij met veel plezier al zo vaak gedaan, bijvoorbeeld voor organisaties als BDO, CROP en De Jong & Laan. Bevlogen professionals vormen het hart van onze organisatie en zijn de basis van uw resultaat.