Nieuwjaarsbijeenkomst: Zin en onzin van leiderschap en organisatiecultuur

Datum/tijdstip: 08 januari 2020 17:30

Locatie: Houthoff, Amsterdam


Start het jaar goed en ontdek de beste kansen voor 2020


Op woensdag 8 januari om 17.30 uur bent u van harte welkom tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst 2020 bij Houthoff Amsterdam. De traditionele aftrap van het nieuwe jaar voor de leden van de CFO– en M&A Community. CFO's, investeerders, M&A professionals, genomineerden en winnaars van de M&A Awards proosten met elkaar op het nieuwe jaar. 


Thema: Zin en onzin van leiderschap en organisatiecultuur in 2020


We beginnen in januari met frisse moed en grote ambities aan 2020. Alle plannen en doelstellingen zijn gemaakt en we hebben er nog alle vertrouwen in dat we deze zullen behalen. Tijdens de nieuwjaarsborrel gaan we in op de cultuur en het type leider dat hiervoor nodig is.

Het wordt ons al jaren ingepeperd dat onze bedrijven op de kop moeten voor de nieuwe generatie. Millennials zijn ‘uniek’ en zoeken compleet iets anders dan hun voorgangers uit Generatie X en de Babyboomers. Wil je nog echt talent aantrekken en (groei)kansen maken dan moet het roer dus helemaal om!  Weg met bevelen, leve het delegeren, dood aan hiërarchie en alle ballen op de vlakke organisatie. 

Martin Appelo, Psycholoog en auteur van ‘red de alfawolf’ bekijkt bovenstaande postmoderne management religie met het nodige scepticisme. Zet met ons het nieuwe jaar in met deze tegendraadse denker die niet zo maar meeloopt met de in het bos huilende wolven van de postmoderniteit.

Wat kunt u van Martin verwachten?
1. Wat is er nodig om mensen een gevoel van welbevinden en geluk te geven: in het algemeen en specifiek werkgerelateerd.
2. Wat kenmerkt een goede leider?
3. Hoe verhouden deze 2 zaken zich tot elkaar: wat moet een leider doen om ervoor te zorgen dat zijn mensen zich binnen de werksetting welbevinden en optimaal presteren?
4. Hoe verhoudt zich dit tot 'de Millennial'?: vraagt dit om een geheel andere of om een duidelijke en goed gedoseerde aanpak?


Programma CFO- en M&A Community Nieuwjaarsbijeenkomst 2020


17.30 uur Ontvangst
18.00 uur Opening
18.05 uur Keynote 
18.30 uur Nieuwjaarsborrel tot 20.00 uur


Keynote


Martin Appelo, Psycholoog en auteur van ‘red de alfawolf’. Lees meer op zijn website.


Kosteloze deelname als lid van de (Young) M&A Community en CFO Association


U kunt kosteloos deelnemen indien u een lidmaatschap heeft op een van de genoemde community's. Bekijk hieronder de verschillende communities van Alex van Groningen. 


Hosting partner