M&A Zomerforum | Terugblik afgelopen half jaar

fallback

Datum/tijdstip: 26 augustus 2015 17:45

Locatie: De Brauw Blackstone Westbroek, Amsterdam

Zon en deals tijdens het M&A Zomerforum

Bezoek het M&A Zomerforum op woensdag 26 augustus bij De Brauw Blackstone Westbroek. Geniet met vakgenoten van de zomer en een heerlijke cocktail tijdens deze exclusieve borrel (17.45 – 20.00 uur). Ontdek nieuwe deals in zomerse sferen, hoor uit eerste hand waar uw collega’s mee bezig zijn en ontmoet bankiers, M&A directors, corporate finance adviseurs, private equity specialisten, advocaten en CFO’s. Meer kennis, kansen en deals. Dat is de belofte van de M&A Community.

2015 – terugblik afgelopen half jaar en vooruitblik rest van het jaar

Herman en Arne blikken gezamenlijk terug op het eerste half jaar van 2015 en geven een vooruitblik voor de rest van 2015. Aan de hand van cijfers, feiten en hun visie op de markt kijken zij terug op opvallende deals, dealmakers en trends en benoemen zij de belangrijkste lessons learned in het eerste deel van 2015. Maar belangrijker nog, er wordt vooruitgeblikt. Arne en Herman schetsen op basis van hun kennis en ervaring hun verwachtingen voor de rest van 2015.
Door: Herman Kaemingk, Partner Loyens & Loeff en Best M&A Lawyer Midmarket in 2006, 2007, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 en 2014 en Arne Grimme, Partner De Brauw Blackstone Westbroek en Best M&A Lawyer in 2013 en 2014

Herman Kaemingk
Arne Grimme

Wie ontmoet u tijdens het Zomerforum?

Private equity investeerders, limited partners en M&A professionals delen kennis en sluiten deals. Waar liggen kansen in M&A? Welke sectoren zijn booming? Wie is bezig met welke deal? Wie wil verkopen en wie wil acquireren en/of investeren?  U onmoet M&A professionals van bedrijven als ABN AMRO, AKD, Allen & Overy, Alvarez & Marsal, American Appraisal, APG, Atos, Jones Day, De Brauw Blackstone Westbroek, Eversheds, EY, Gilde Benelux, Houthoff Buruma, KPMG, Lexence, Linklaters, Loyens & Loeff, Mentha Capital, NautaDutilh, Rabobank International, Stibbe en meer.

Kosteloze deelname ter kennismaking?

Leden van de M&A Community* nemen kosteloos deel aan M&A bijeenkomsten. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis een M&A event. Klik hieronder op ‘Ja, ik kom als gast’ om u aan te melden.

* Leden hebben toegang tot de M&A Fora, M&A Masterclasses, het Private Equity Summit, het Corporate Growth Summit en de M&A Cafés. Tevens ontvangen leden 4x per jaar het M&A Magazine en hebben zij gratis toegang tot de M&A Database en M&A Leaque Tables. Word hier lid van de M&A Community.