M&A Forum Amsterdam | Go West (met o.a. Benjamin Ginsberg)

Datum/tijdstip: 19 april 2017 16:30

Locatie: Jones Day, Amsterdam

Republikeinse topadviseur Bush op M&A Forum ‘Go West’
Ruim drie maanden zetelt president Trump in het Witte Huis. Tijd voor een verdiepende evaluatie en vooruitblik vanuit M&A-perspectief. Op het M&A Forum ‘Go West’ peilen prominente Amerika-deskundigen de stemming, waaronder de belangrijkste national counsel voor de Republikeinen in de 21e eeuw.

Op 19 april bij advocatenkantoor Jones Day in Amsterdam zullen gastsprekers van formaat het podium bestieren. Afgetrapt wordt er door niemand minder dan Amerikaanse topadvocaat Benjamin Ginsberg, partner bij Jones Day en voorheen gevierd campagneleider voor de Republikeinen namens president George W. Bush jr. en vicepresident Dick Cheney. Later zou Ginsberg ook Republikeinse presidentskandidaat Mitt Romney bijstaan in de verkiezingen van 2008 en 2012.

Hoe staan de Verenigde Staten (VS) ervoor anno 2017? Wat heeft Trumps America First-beleid het land in financieel-economisch opzicht gebracht? Ginsberg zal alles vertellen over het reilen en zeilen van de protectionistisch-gezinde president en diens beleidskoers.

Eveneens present is buitenlandcommentator Bernhard Hammelburg. Als verslaggever, presentator en oorlogscorrespondent maakte Hammelburg furore en was gestationeerd in China, Vietnam, Iran, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. Tegenwoordig neemt hij wekelijks Trumps hervormingsbeleid op een uiterst kritische wijze op de korrel op BNR Nieuwsradio. De politieke veteraan schuift aan om zijn licht te laten schijnen op de gevolgen van de nieuwe protectionistische wind voor het Westen en Europa. 


V.l.n.r. Robert Bauer, vml. Vice President Joe Biden, vml. President Barack Obama en onze gast
Benjamin Ginsberg
in de 'Roosevelt Room' van het Witte Huis in Washington, D.C. (22 januari 2014).


Bernard Hammelburg (Buitenlandcommentator BNR)


Marc Renne (Managing Partner Nimbus)

Programma
16.30 uur Ontvangst
17.00 uur Masterclass
18.00 uur M&A Cafe
20.00 uur Einde

Wie ontmoet u tijdens het M&A Café?
Private equity investeerders, limited partners en M&A professionals delen kennis en sluiten deals. Waar liggen kansen in M&A? Welke sectoren zijn booming? Wie is bezig met welke deal? Wie wil verkopen en wie wil acquireren en/of investeren?  U ontmoet M&A professionals van bedrijven als ABN AMRO, AKD, Allen & Overy, Alvarez & Marsal, American Appraisal, APG, Atos, De Brauw Blackstone Westbroek, Eversheds, EY, Gilde Benelux, Houthoff Buruma, KPMG, Lexence, Linklaters, Loyens & Loeff, Mentha Capital, NautaDutilh, Rabobank International, Stibbe en meer.

Bezoek alle M&A Fora, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine
De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor de M&A Fora met Masterclasses, het Private Equity Summit en het Corporate Growth Summit. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables. Leden ontvangen het M&A Magazine en een professioneel profiel wordt gepubliceerd in de Who 's who in M&A en Private Equity. Word dus lid. De investering bedraagt slechts 795 euro Ex. BTW per jaar. Leden hebben meer kennis en doen meer deals.

Een lidmaatschap van de M&A Community is voorbehouden aan M&A professionals, investment bankers, corporate finance adviseurs, private equity en venture capital investeerders en professionals werkzaam bij (large) corporates actief in M&A zoals M&A Directors, Corporate Development Directors, CFO’s, General Counsel en CEO’s. Word hier lid van de M&A Community.

Let op: er is een beperkte capaciteit voor dit M&A Forum. De inschrijving sluit als het maximum aantal is bereikt, dus zorg dat u zich op tijd aanmeld.