M&A en NVP Lentebijeenkomst | Private Equity in het jaar 2020

fallback

Datum/tijdstip: 09 maart 2016 17:00

Locatie: KPMG Amstelveen

Ontmoet tout private equity op de M&A en NVP Lentebijeenkomst.
Bezoek 9 maart de M&A en NVP Lentebijeenkomst bij KPMG in Amstelveen. Samen met de NVP organiseert de M&A Community wederom een M&A Forum (17.00 – 20.00). U bent van harte welkom op de M&A en de NVP Lentebijeenkomst op woensdag 9 maart 2016 (17.00 – 20.00).

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.00 uur Masterclass Private Equity in het jaar 2020
18.00 uur M&A Cafe
20.00 uur Einde

Masterclass Private Equity in het jaar 2020
De private equity sector is de laatste jaren regelmatig onderdeel van het publieke debat, met als recentste voorbeeld de instorting van V&D. De vakbonden en werknemers zijn niet blij met hoe Sun Capital, de Angelsaksische eigenaar van het inmiddels failliete retailconcern, is omgegaan met onder meer de financiering van het bedrijf en de inspraak van het personeel.

Op dit moment is het kabinet aan het kijken of het nieuwe wetgeving gaat invoeren om uitwassen in de sector tegen te gaan. De aanleiding hiervoor is de initiatiefnota ‘Einde aan de excessen’ van PvdA’er Henk Nijboer. Tijdens de NVP Lenteborrel gaat topadvocaat Herman Kaemingk, partner bij Loyens & Loeff, de initiatiefnota van Henk Nijboerk nader bekijken en toelichten aan het publiek.

In het panel neemt o.a. deel: Annemarie Jorritsma (Voorzitter NVP), Ruulke Bagijn (Chief Investment Officer Private Markets PGGM), Herman Kaemingk (Partner Loyens & Loeff) en Muel Kaptein (Professor Bedrijfsethiek & Integriteitsmanagement Erasmus Universiteit en Partner KPMG Integrity & Investigation Services)

Annemarie Jorritsma
Annemarie Jorritsma
Herman Kaemingk
Muel Kaptein

Wie ontmoet u tijdens het M&A Café?
Private equity investeerders, limited partners en M&A professionals delen kennis en sluiten deals. Waar liggen kansen in M&A? Welke sectoren zijn booming? Wie is bezig met welke deal? Wie wil verkopen en wie wil acquireren en/of investeren?  U ontmoet M&A professionals van bedrijven als ABN AMRO, AKD, Allen & Overy, Alvarez & Marsal, American Appraisal, APG, Atos, De Brauw Blackstone Westbroek, Eversheds, EY, Gilde Benelux, Houthoff Buruma, KPMG, Lexence, Linklaters, Loyens & Loeff, Mentha Capital, NautaDutilh, Rabobank International, Stibbe en meer.

Bezoek alle M&A Fora, krijg toegang tot M&A Database en ontvang M&A Magazine
De M&A Community is hét platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. Alleen met de juiste kennis en beste contacten worden de mooiste deals gesloten. Daarom krijgen leden uitnodigingen voor acht jaarlijkse M&A Cafés, de Private Equity Summit en de Corporate Growth Summit. Leden hebben gratis toegang tot de unieke M&A Database & League tables. Leden ontvangen het M&A Magazine en een professioneel profiel wordt gepubliceerd in de Who ’s who in M&A en Private Equity. Word dus lid. De investering bedraagt slechts 695 euro Ex. BTW per jaar. Leden hebben meer kennis en doen meer deals.

Een lidmaatschap van de M&A Community is voorbehouden aan M&A professionals, investment bankers, corporate finance adviseurs, private equity en venture capital investeerders en professionals werkzaam bij (large) corporates actief in M&A zoals M&A Directors, Corporate Development Directors, CFO’s, General Counsel en CEO’s. Word hier lid van de M&A Community.