M&A & CFO Nieuwjaarsborrel

Datum/tijdstip: 11 januari 2017 17:00

Locatie: Loyens & Loeff, Amsterdam

De M&A Community, CFO Community en Loyens & Loeff heten u van harte welkom op de M&A en CFO Nieuwjaarsborrel op woensdag 11 januari 2017 (16.45 – 20.00) bij Loyens & Loeff in Amsterdam.

Proost met elkaar op het nieuwe jaar
CFO's, investeerders en M&A professionals verzorgen de kick-off van de groei op 11 januari tijdens de traditionele Nieuwjaarsborrel van de CFO Association, Controllers Netwerk en de M&A Community. 

Start het jaar goed en ontdek de beste kansen voor 2017
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur CFO en M&A community in 2017
17.30 uur Verrassende en inspirerende opening van het nieuwe jaar
18.00 uur Borrel

Embrace entrepreneurship 
Ondernemerschap staat centraal in de programmering van onze de communities van M&A en CFO. Waar organisaties vroeger decennia lang mee gingen, is een bedrijf nu binnen 10 jaar weggevaagd. De snelle ondergang van uw organisatie is nog geen fait accompli. Onderzoek toont aan dat organisaties die trouw blijven aan de kern van hun ondernemerschap – of dit in ieder geval op tijd weer terugvinden – blijven groeien. 

Tijdens de Nieuwjaarsborrel onderzoeken we de kenmerken van een ondernemende organisatie. Een goed voorbeeld van een levende en innoverende organisatie is CoolBlue. Loyens & Loeff adviseerde de online retailer bij de deelname door HAL Investments en verdere groeistappen. 

Tijdens de Nieuwjaarsborrel zal een doorgewinterde Nederlandse dealmaker ingaan op zijn ervaringen in de technologie-industrie. Hij werkt voor één van de grootste chipfabrikanten uit Amerika, die zo af en toe een uitstapje maakt op de Nederlandse M&A-markt. Hij zal laten zien hoe deze 'blue chip' zichzelf uitdaagt, blijft innoveren en scherp zicht houdt op de Europese markt. Daarvoor heeft het bedrijf onderzoek gedaan naar de innovatiekracht van professionals in Europa. Uit dit onderzoek blijkt dat Nederlanders een compleet andere koers varen dan andere Europeanen. 

Op 11 januari laat de tech-dealmaker zien welke impact technologie heeft op de snelheid van de markt en het werk van de CFO en M&A-expert. Hij demonstreert de bezoekers van de nieuwjaarsborrel hoe zij sneller nieuwe ontwikkelingen eigen kunnen maken en wat er voor nodig is om niet ten onder te gaan in de orkaan van technologische disruptie. Diverse uitvindingen passeren de revue; de geschiedenis van de computer in het bijzonder, voor deze chipgigant een belangrijke markt.