FM Club | Turnaround Management

Datum/tijdstip: 01 oktober 2019 16:45

Locatie: Yacht, Utrecht

Bezoek het FM Club Forum
Waarom halen ook jarenlang gezonde ondernemingen het soms niet? Wat is het proces van turnaround? Hoe ziet een succesvol turnaround plan eruit en wat zijn de belangrijkste succes- en faalfactoren van turnaround projecten. Jan Adriaanse, CEO van BFI Global geeft tijdens de masterclass tools om efficiënt kosten te reduceren en anderzijds het ontdekken van nieuwe mogelijkheden die leiden tot omzetgroei. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Turnaround Management 
18.00 uur Masterclass Nader in te vullen
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Turnaround Management | Wat zijn de belangrijkste succes- en faalfactoren?
In deze masterclass onthullen we de geheimen achter enkele zeer succesvolle turnarounds en tonen tevens de faalfactoren achter de meest geruchtmakende faillissementen. Ontvang de tools hoe u efficiënt kosten reduceert aan de ene kant en ontdek nieuwe mogelijkheden tot omzetgroei aan de andere kant. 
Door: Internationaal turnaround expert professor Jan Adriaanse, CEO van BFI Global

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.