FM Club | Risicovreugde, “Weg van de intrinsieke angst in het Rijnlandse denken”

Datum/tijdstip: 25 maart 2020 16:45

Locatie: Exact

Bezoek het FM Club Forum
Maak tijdens het FM Club Forum op 254 maart kennis met Leo van de Voort, topspreker, auteur, FM-Blogger en strategie-adviseur in binnen- en buitenland en Geert Haisma, directeur van Fully in Control en verbonden aan de Universiteit Twente. Sluit de middag af tijdens de gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden.

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass: Risicovreugde
18.00 uur Masterclass: Van risico naar succes
18.45 uur FM Club Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Risicovreugde, "Weg van de intrinsieke angst in het Rijnlandse denken" 
Competitie is een niet te ontkennen en een evenmin te onderschatten factor in deze wereld. Darwin liet het ons al zien: degene die zich het beste aan de leefomgeving weet aan te passen, beschikt over de beste kansen voor overleving. Dat geldt zeker ook voor ondernemingen. Maar blijft je als organisatie de concurrentie voor?
Door: Leo van de Voort, bestuursadviseur bij Fuel for Living Strategies, voormalig directeur corporate finance Kempen & Co en en co-auteur van het boek Risicovreugde

Masterclass 'Van risico naar succes"
Iedere organisatie kent ze wel: Lijsten met risico’s waar weinig mee gebeurt en die niet de aandacht hebben van de top van de organisatie. Risicosessies worden opgestart om de dialoog te bevorderen en het risicobewustzijn te stimuleren. Maar boeken we echt resultaat? Bij Succesmanagement wordt de focus verschoven van risico naar succesvolle doelbereiking. Een masterclass over de balans tussen positief en negatief, positief reframen, integratie en verantwoordelijkheid
Door: Geert Haisma, directeur van Fully in Control en verbonden aan de Universiteit Twente

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.