FM Club | Post Merger Integration | Controle over het gekochte bedrijf

Datum/tijdstip: 24 juni 2020 16:45

Locatie: nader te bepalen

Bezoek het FM Club Forum
Maak tijdens het FM Club Forum op 24 juni kennis met topspreker Dhr. Harold de Bruijn (Voormalig partner bij KPMG), dé expert op het gebied van post-deal integratie praktijk. Laat u inspireren tijdens de Masterclass Post Merger Integration: Controle over het gekochte bedrijf. De middag wordt vervolgens afgesloten met een gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden.

Masterclass 'Post Merger Integration'
Elke overname is anders en vergt een tailormade aanpak. Hierbij rijzen belangrijke vragen: hoe zorgt u ervoor dat de nieuwe combinatie zo snel mogelijk waarde gaat creëren? Hoe houdt u de juiste klanten en medewerkers aan boord? Hoe betrekt u tijdig alle in- en externe stakeholders? Tijdens deze masterclass leert Drs. Harold de Bruijn u alle ins en outs voor de juiste integratie.

Door: Drs. Harold de Bruijn, expert op het gebied van post-deal integratie

Programma
Nader te bepalen

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.