FM Club | Herfstforum 2019

Datum/tijdstip: 27 november 2019 16:45

Locatie: Brunel Amsterdam

Bezoek het FM Club Forum
Maak tijdens het FM Club Forum op 27 november kennis met de twee topsprekers professor dr. ir. Mathieu Weggeman (hoogleraar Organisatiekunde aan TU Eindhoven) en Richard Take (al jaren in de top 20 van beste financiële sprekers van Nederland). Laat u inspireren tijdens de Masterclasses ‘De veranderende wereld binnen grote(re) organisaties' door Weggeman en 'Betrek niet-financials bij uw werkzaamheden’ door Take. Sluit de middag af tijdens de gezellige netwerkborrel met meer dan 100 financials en FM Club leden.

Programma 27 november 2019
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass: de veranderende wereld binnen grote(re) organisaties door Mathieu Weggeman
18.00 uur Masterclass: betrek niet-financials bij uw werkzaamheden door Richard Take
18.45 uur FM Club Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass de veranderende wereld binnen grote(re) organisaties
Wat moet u als financial weten over het ontwerpen van de inrichting en besturing van professionele organisaties, het faciliteren van een innovatie- en kennisvriendelijke cultuur, de productiviteit van Werknemer 2.0 en het stimuleren van de esthetiek van werkprocessen? Mathieu Weggeman gaat het u in 45 minuten uitleggen.

Door: Prof. dr. ir. Mathieu Weggeman, hoogleraar Organisatiekunde, TU Eindhoven.

Masterclass betrek niet-financials bij uw werkzaamheden
Verbaast u zich als financial nog iedere dag over de vaak matige kennis van finance bij collega’s? En heeft u regelmatig het gevoel dat u tijdens een meeting of presentatie Chinees spreekt zodra u over de cijfers begint? Bezoek dan deze masterclass en ontdek hoe u non-financials wél rechtop laat zitten zodra het over finance gaat.

Door: Richard Take, al jaren in de top 20 van beste financiële sprekers van Nederland.
 

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.