FM Club Forum | Zo realiseert u structureel betere werkkapitaalposities

Datum/tijdstip: 21 juni 2017 16:45

Locatie: Oracle Nederland, Utrecht

Bezoek het FM Club Forum
Ontdek tijdens deze Masterclasses nieuwe inzichten, praktische tips en concrete handvatten om een structureel betere werkkapitaal positie te realiseren. U hoort hoe u een structureel betere cashpositie realiseert en de optimale financieringsconstructie bepaalt. Sluit deze middag af met een netwerkborrel 

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Zo realiseert u structureel betere werkkapitaalposities  
18.00 uur Masterclass Finance Transformation
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Zo realiseert u structureel betere werkkapitaalposities 
Cash is King regeert en van u wordt een significante bijdrage verwacht. Tijdens deze masterclass onthult topdocent en financieel analist Jean Gieskens nieuwe inzichten, praktische tips en concrete handvatten om een structureel betere werkkapitaal positie te realiseren.
Door: Jean Gieskens – Financieel analist

Masterclass Finance Transformation
Is uw organisatie al ‘data driven’? Bent u dagelijks bezig met de ‘digitale transformatie’? Hoe wapent uw organisatie zich tegen ‘disruptors’?
Robert neemt u mee in de tsunami aan technologische innovaties die op ons afkomt en de impact die dat nu al heeft én gaat hebben op de financiële functie.
Door: Robert van Espelo  – Digital Director EMEA

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.