FM Club Forum | Waardecreatie

Datum/tijdstip: 15 juni 2016 16:45

Locatie: Kantoor Crowe Horwath Foederer Amsterdam

Bezoek het FM Club Forum

Ontmoet vakgenoten tijdens het FM Club Forum op woensdag 15 juni 2016. Bezoek deze FM Club bijeenkomst, laat u inspireren tijdens de Masterclass en hef het glas tijdens de gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma

16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Waarde en verwondering
18.00 uur Masterclass Stop met risicomanagement en begin met waardemanagement
18.45 uur Netwerkborrel
20.00 uur Einde

Masterclass Stop met risicomanagement en begin met waardemanagement

Helpt uw bestaande risicomanagementsysteem ondernemers, managers en bestuurders echt om betere beslissingen te nemen? Of is het zonde van de energie, de tijd en het geld? Verantwoordelijkheid betekent kansen benutten én risico’s beheersen. Dat vraagt om een holistische benadering: waarde creëren én behouden voor uw relevante stakeholders. Velen denken bij ‘waardemanagement’ gelijk aan zaken die te modelleren zijn in spreadsheets. Begrippen als ‘waarde’, ‘succes’, ‘resultaat’, ‘verbetering’ en ‘optimalisatie’ zijn op zich inhoudsloos. De kernvraag is wat uw belangrijkste stakeholders eronder verstaan en van uw managementteam verwachten. En dus hoe u zich (anders) moet organiseren om die verwachtingen te kunnen overtreffen.
Door: Marinus de Pooter, Partner Risk Consulting bij Crowe Horwath Foederer​

Masterclass Waarde en verwondering

Doorgaans bestaat er een ten minste incompleet beeld van de waarde van (delen van) de onderneming. Enerzijds doordat er onvoldoende zicht is op de daadwerkelijke omvang van de assets waarmee wordt gewerkt, anderzijds omdat de lat te laag wordt gelegd, en er onvoldoende (gekwantificeerde) ambitie is om het onderste uit de kan te halen. Het potentieel wordt bij lange na niet benut. Daar kunnen we als ‘financials’ toch geen vrede mee hebben?!
Door: Leo P.F. van de Voort, adviseur bij De Stroomversnelling

Kosteloze deelname ter kennismaking?

Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet gelijkgestemden als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.

Deelname aan de FM Club Masterclasses leveren accountants en registercontrollers 2 PE uren op.