FM Club Forum | Onderhandelen

Datum/tijdstip: 20 september 2018 16:45

Locatie: Adecco, Amsterdam

Bezoek het FM Club Forum
Gaat u goed voorbereid onderhandelen of gokt u dat het wel goed komt? Tijdens deze masterclass doet Thomas van der Heijden u versteld staan over hoe dichtbij een beter onderhandelresultaat soms ligt. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Onderhandelen
18.00 uur Masterclass Nader in te vullen
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Onderhandelen, een beter resultaat is dichterbij dan je denkt
De één vindt onderhandelen maar ongemakkelijk en geeft snel toe, de ander onderhandelt nog bij de kassa van de Albert Heijn. Toch kan iedereen leren om met creativiteit betere resultaten te bereiken. Doorziet u dirty tricks, salamitechnieken, straw issues, machtspelletjes en psychologische trucs?

Door Thomas van der Heijden, partner bij Bureau Zuidema

Masterclass Onderhandelen in een HR Wereld
Of het nu gaat om het aantrekken van talent, het binden en boeien van medewerkers of het selecteren van passende relaties voor onze krachten tegen de juiste voorwaarden. Onderhandelen vormt de rode draad door Peters carriere. Hij deelt graag openhartig enkele boeiende praktijkvoorbeelden en wijze lessen met u. 

Door Peter Huesken, Director General Staffing | Adecco Group Nederland 

FM Club Netwerkborrel

Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.