FM Club Forum | Nieuwjaarsborrel Overtuigend Presenteren voor Financials

fallback

Datum/tijdstip: 15 januari 2015 16:45

Locatie: Oracle, Utrecht

Ontmoet vakgenoten tijdens het FM Club Forum op donderdag 15 januari. Bezoek deze FM Club bijeenkomst, laat u inspireren tijdens de Masterclass en hef het glas tijdens de gezellige netwerkborrel met tientallen FM Club leden en bezoekers.

Vergroot uw kennis tijdens de FM Club Masterclass:
Overtuigend Presenteren voor Financials
(17.15 – 18.00 uur)
Sommige mensen komen verbluffend goed over als ze presenteren. Hun publiek is geamuseerd en doet ook nog wat de spreker verwacht. Hoe komt dat toch? Tijdens de masterclass ontdekt u in 45 minuten hoe u uw publiek boeit, verrast en overtuigt.
Door: Suzanne Reijn, eigenaar LaVi Communicatie

Empowering Modern Finance (18.00 – 18.45 uur)
Organisaties en werknemers rekenen steeds meer op hun financiële afdeling om hun ambitieuze doelstelling te bereiken. Niet alleen om controle uit te oefenen, kosten te reduceren of financiële processen te ondersteunen die 24/7 beschikbaar zijn op basis van intuïtieve en self-service gebaseerde oplossingen. Maar óók om een winnende business-strategie te ondersteunen en te realiseren in een dynamische, volatiele omgeving. In deze sessie laat Michiel u zien hoe men de stap maakt van budgetbewaker naar strateeg en partner van de business.
Door: Michiel Aalpoel, Master Principal Sales Consultant Oracle

Versterk uw netwerk tijdens de borrel het FM Club Café (18.45 – 20.00 uur)
Bezoek de FM Club bijeenkomst, laat u inspireren en hef het glas tijdens de gezellige borrel.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis dit FM event. De animo voor de FM Club is groot en groeit. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn werkzaam bij bedrijven als Philips, KPN, Rabobank, SBM Offshore, Brunel, Nuon, ConQuaestor, Eiffel, Esprit Telecom, Exact, McGregor, Media Markt, Mexx, NIBC, Nokia Siemens, Ordina, Phone House, PwC en Yacht.