FM Club Forum | Met Planning in Control

fallback

Datum/tijdstip: 03 december 2015 16:45

Locatie: Adecco, Amsterdam Zuid Oost

Ontmoet vakgenoten tijdens het FM Club Forum op donderdag 3 december. Bezoek deze FM Club bijeenkomst, laat u inspireren tijdens de Masterclass en hef het glas tijdens de gezellige netwerkborrel met tientallen FM Club leden en bezoekers.

Vergroot uw kennis tijdens de FM Club Masterclasses:

Effectief Forecasten (17.15 – 18.00 uur)
Zoekt u naar manieren om budgetten en forecasting sneller, lichter en betrouwbaarder te maken? Geeft u tijd en geld uit aan plannen die niet gebruikt worden? Heerst in uw organisatie onvrede over hoe planningsprocessen als budgettering en forecasting lopen?
Tijdens deze masterclass ontdekt u hoe planning u beter in control brengt.
Door: Joost Rongen, Senior Business Consultant bij EyeOn

Budgetteren; nut en noodzaak, tactiek en systematiek (18.00 – 18.45)
Aan het “budget” zitten veel aspecten. Het budget maakt het mogelijk te oordelen, te beoordelen, te richten, te motiveren, te manipuleren. Mark vertelt u welke centrale plek het budget inneemt binnen een organisatie met alleen in Nederland al meer dan 150 vestigingen.
Door: Mark van Bussel, Country Finance Manager bij Adecco Group Nederland

Versterk uw netwerk tijdens de borrel van het FM Club Café (18.45 – 20.00)

Bezoek de FM Club bijeenkomst, laat u inspireren en hef het glas tijdens de gezellige borrel.

Kosteloze deelname ter kennismaking?

Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis deze FM Club Fora en ontmoet financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp’s, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.