FM Club Forum | Leadership in Finance

Datum/tijdstip: 02 november 2016 16:45

Locatie: Ricoh, Den Bosch

Bezoek het FM Club Forum

Wil jij als financial de effectiviteit van jouw leiderschap vergroten? Wil jij helder communiceren en jouw collega's écht inspireren? Bezoek dan het FM Club Forum en ontdek hoe jij je impact vergroot en jouw team laat excelleren. Neem deel aan de FM Club Masterclasses met een gastbijdrage van CFO Ricoh Nederland Bob van Heyningen en hef het glas tijdens de gezellige FM Club netwerkborrel met tientallen leden en bezoekers. 

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Leadership in Finance 
18.00 uur Masterclass Finance als Innovatiemotor 
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Leadership in Finance 
Autonomie, zelfsturing, eigenaarschap: het is de ‘next level’ voor veel organisaties. Paradoxaal genoeg is de leidinggevende aan zet. Niet met minder, maar met ander leiderschap. Heb jij de ambitie meer uit jouw leiderschap te halen? Als leiderschapsexpert kijkt Aad in vele keukens. Met levendige voorbeelden geeft hij je zicht op het krachtenveld en de uitdagingen die voor je liggen. En hij laat zien waarom deze investering zo relevant is. Door: Aad de Bruijn, managing partner Leadership Matters 
Door: Aad de Bruijn, managing partner Leadership Matters

Masterclass Finance als Innovatiemotor
De manier waarop we zaken doen, verandert in rap tempo. Bedrijfsmodellen veranderen, klantgerichtheid is key en technologieën volgen elkaar in snel tempo op. Innovatieve disruptie is wereldwijd een hot topic. Veel bestaande bedrijven zoeken naar de juiste manier om hiermee om te gaan. Ook op Ricoh, van oudsher een leverancier van printoplossingen, hebben eerder genoemde trends grote impact. Hoe gaat Ricoh met innovatieve disruptie om? Door: Bob van Heyningen, CFO Ricoh Nederland 
Door: Bob van Heyningen, CFO Ricoh Nederland

FM Club Netwerkborrel
Versterk jouw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor jouw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.