FM Club Forum | Het alles in één oogopslag dashboard: MINDF*CK of Mastermind?

Datum/tijdstip: 19 april 2018 16:45

Locatie: Leusden

Bezoek het FM Club Forum
Het brein is makkelijk te misleiden met eenvoudige trucs, durft u datzelfde brein te vertrouwen bij het nemen van beslissingen. Tijdens deze masterclass zal Charles van der Ploeg (partner Decido) u meenemen in snel analyseren van ingewikkelde vraagstukken. Dat betreft een breed palet: van het implementeren van zelfsturende teams tot aan het inrichten van de managementinformatievoorziening van een organisatie. Sluit de middag af met een gezellige netwerkborrel met de FM Club leden.

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass MINDF*CK of Mastermind
18.00 uur Masterclass Boekhouden met het licht uit en automatische rapportages
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Het alles in één oogopslag dashboard: MINDF*CK of Mastermind?
Wie kent het populaire programma MINDF*CK van Victor Mids niet? Wanneer u ziet hoe makkelijk het is ons brein te misleiden met vrij eenvoudige trucs, durft u dan nog wel op datzelfde brein te vertrouwen? Denk nu eens aan de dashboards en managementrapportages in uw eigen organisatie. En denk ook eens aan de ‘gemiddelde’ gebruiker van die informatie. Hoe vaak zouden zij naar de dashboards kijken? Best vaak, want dat is toch precies de belofte van de dashboards: dat u in één oogopslag ziet hoe de organisatie er voor staat? En dat u gelijk kunt beslissen en actie kunt ondernemen? Hoe groot schat u de kans in dat zij direct de juiste conclusies trekken?
Door Charles van der Ploeg, partner bij Decido.

Masterclass Boekhouden met het licht uit en automatische rapportages
Voor bedrijven is financieel inzicht steeds belangrijker. Sneller inzicht en met steeds minder financiële professionals maken dit steeds uitdagender. Hoe u de groei van uw onderneming kunt managen zonder extra overhead? Hoe krijg u maximaal inzicht met minimale inspanning, kortom “Boekhouden met het licht uit”. Hoe zorgt u ervoor dat de accountant zijn informatie snel beschikbaar heeft en snel de controle kan afronden?
Door: Marco Pijnappel, Manager controlling bij AFAS Software

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.