FM Club Forum | Financiële Analyse 3.0

Datum/tijdstip: 12 december 2017 16:45

Locatie: Adecco, Amsterdam

Bezoek het FM Club Forum
Doorziet u gemanipuleerde rapportages? Maakt u tijdig analyses waardoor u winst en verliezen ziet aankomen? Bezoek het FM Club Forum en ontdek aan de hand van ‘De Vijf Dimensies van Waardecreatie’ dat er meer informatie uit uw cijfers te halen valt. Neem deel aan de FM Club Masterclasses en hef het glas tijdens de gezellige FM Club netwerkborrel met tientallen leden en bezoekers. 

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Financiële Analyse 3.0
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Dubbele masterclass Financiële Analyse 3.0
Haarscherpe en tijdige analyses zijn cruciaal om miljoenenverliezen of -winsten te zien aankomen. Fouten zijn onvergeeflijk, onnodig en soms zelfs fataal. Financieel Analist Hinrich Slobbe laat u aan de hand van ‘De Vijf Dimensies van Waardecreatie’ zien dat er altijd meer achter cijfers zit dan op het eerste gezicht lijkt. Een goede financiële analyse legt een relatie tussen cijfers en kengetallen enerzijds en de bedrijfsactiviteiten, de branche en het maatschappelijke speelveld anderzijds. Een dergelijke beoordeling is essentieel voor het management, een financier of stakeholder. Hinrich Slobbe neemt u in deze dubbele masterclass (1,5 uur) mee in de toekomst van Financiële Analyse.
Door: Drs Hinrich Slobbe

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.