FM Club Forum | Excel F@ck up sessie

Datum/tijdstip: 15 maart 2017 16:45

Locatie: YACHT, Diemen

Bezoek het FM Club Forum
Krijg tijdens het FM Club Forum inzicht in hoe u de meest gemaakte fouten bij het gebruik van Excel kunt voorkomen. Waar gaat het mis en hoe vermijd u deze valkuil? In de tweede masterclass zal Gianni Piazza aan de hand van een aantal aansprekende praktijkverhalen de succes- en faalfactoren bespreken rondom projectcontrolling. Hoe zorgt u ervoor dat projecten met het gewenste resultaat worden opgeleverd? Aan het einde van deze inspirerende middag, is er ook gelegenheid om het glas te heffen tijdens de gezellige FM Club netwerkborrel met tientallen leden en bezoekers.

Programma
16.45 uur Ontvangst
17.15 uur Masterclass Excel F@ck Up Sessie  
18.00 uur Masterclass Vergroot de grip op jouw projecten
18.45 uur Netwerkborrel
19.30 uur Einde

Masterclass Excel F@ck Up Sessie 
Excel expert Hans van Dorth laat u live de 10 meest gemaakte fouten in Excel zien.
Waar gaat het mis, wat zijn de vaak desastreuse gevolgen en hoe is het te voorkomen?
Door: Hans van Dorth – Excel expert

Trends & Ontwikkelingen in de arbeidsmarkt van Finance
Misja Bouma is 12 jaar als controller/finance professional werkzaam geweest binnen diverse branches. In haar huidige rol als Business Development Manager Finance, volgt zij de trends -en ontwikkelingen van het vakgebied finance op de voet. Zij zal u kort meenemen in welke ontwikkeling Yacht ziet in de arbeidsmarkt voor finance functies en professionals en enkele conclusies prijsgeven nav een landelijk onderzoek binnen Finance & Accounting dat YACHT eind 2016 heeft uitgevoerd.

Vergroot de grip op jouw projecten
Hoe zorgt u ervoor dat projecten vaker binnen budget, op tijd en met het gewenste resultaat worden opgeleverd?
Wat zijn de gouden regels voor een effectief en succesvol projectteam? Hoe vervul je de rol van projectcontroller optimaal? Welke competenties zet u hiervoor in?
Project Control expert Gianni Piazza onthult met aansprekende praktijkverhalen een aantal succes- en faalfactoren van mega projecten zoals de aanleg tweede Maasvlakte, Randstad Rail, exploitatie Betuweroute, en diverse dijkversterkingsprojecten
Door: Gianni Piazza – Expert integrale projectbeheersing 

FM Club Netwerkborrel
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en blijft groeien. Deel samen ervaringen en visie, verwerf opdrachten, vraag aandacht voor uw diensten en adviezen of vind een baan of een nieuwe medewerker.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u als financial voor de eerste keer? Bezoek dan gerust eenmalig gratis dit FM Club Forum en ontmoet andere financials als; financieel adviseurs, financieel managers, interim managers, zzp's, controllers, accountants en hoofden administratie. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn met name actief in kleine en middelgrote bedrijven.