FM Club Forum ‘Effectief Rapporteren en Control 3.0’

fallback

Datum/tijdstip: 25 september 2014 16:30

Locatie: Ajilon, Amsterdam

Ontmoet vakgenoten tijdens het FM Club Forum Effectief Rapporteren en Control 3.0 op 25 september bij onze gastheer Ajilon in Amsterdam. Bezoek deze FM Club bijeenkomst, laat u inspireren tijdens de Masterclass door 3 experts en hef het glas tijdens de gezellige netwerkborrel met tientallen FM Club leden en bezoekers.

Vergroot uw kennis tijdens de FM Club Masterclasses:
1. Optimaliseer de effectiviteit van uw rapportages (16.30 – 17.15 uur)

Steekt u veel tijd in het produceren en lezen van rapportages? Wordt er onvoldoende actie genomen op basis van de rapportage? Wordt de investering in rapportage software niet of nauwelijks verzilverd? Merlijn Gillissen geeft u tijdens deze masterclass concrete tips en adviezen hoe u de impact van uw managementinformatie optimaliseert.
Door: Drs. Merlijn Gillissen, Partner Decido CPM

2. Control 3.0 bij Adecco en V&D (17.15 – 18.00 uur)
Aan de moderne controller worden steeds meer eisen gesteld. Daarbij draait het tegenwoordig niet meer puur om de kennis maar vooral de vaardigheden. Hoe past dit in organisaties als Adecco en V&D? Wat zijn de belangrijkste soft skills voor business controllers? Mark van Bussel (CFO Adecco) en Walter Woortman (Manager P&C V&D) nemen u gedurende deze masterclass graag mee in hun visie op Control 3.0. Ga direct aan de slag met hun tips.
Door: Mark van Bussel, CFO Adecco Group Nederland en Walter Woortman, Manager P&C V&D

Ontmoet vakgenoten tijdens het FM Club Café (18.00 – 19.30 uur)
Versterk uw netwerk en profiteer van de ervaring, kennis en inspiratie van vakgenoten tijdens het FM Club Café. De animo voor de FM Club is groot en groeit. Deelnemers van (vorige) FM Club Fora zijn werkzaam bij bedrijven als Philips, KPN, Rabobank, SBM Offshore, Brunel, Nuon, ConQuaestor, Eiffel, Esprit Telecom, Exact, McGregor, Media Markt, Mexx, NIBC, Nokia Siemens, Ordina, Phone House, PwC en Yacht.

Kosteloze deelname ter kennismaking?
Leden van de FM Club nemen kosteloos deel aan het FM Club Forum. Komt u voor de eerste keer? Bezoek gerust eenmalig gratis dit FM event. Klik hieronder om u aan te melden. Wilt u meer informatie over de FM Club? Ga nu naar FMClub.nl.

PE Uren
Deelname aan de FM Club Masterclass levert accountants en registercontrollers 2 PE Uren op. Ga voor meer informatie naar Alexvangroningen.nl.